C soaps

Da dette er produkter vi er blitt så innmari fornøyde med, og ikke klarer oss uten verken i jobb eller hverdagen, har vi valgt å også forhandle de videre til dere. Til tross for at det ikke direkte er hunderelatert. Men produktene kommer godt med i hverdagen med hund (og barn, og friluftsliv, og generelt det meste)

Litt informasjon hentet fra Csoaps hjemmeside:

C er en trygg og effektiv gjeng grønne vaskemidler. Serien er helt uten unødige kjemikalier som syntetiske vaskestoffer, farge, parfyme og rare navn som ftalater og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Vi har selvsagt brukt pet plastflasker, som kan resirkuleres og disse har vi har fylt med våre egne gode duftblandinger så du skal få et lite aromakick i hverdagen. Jeg garanterer for at serien er mild og god, og for at du ikke behøver å være kjemiker for å forstå etiketten.

Serien er laget fordi jeg ikke lenger ville kjøpe det jeg fant i butikkhyllen, og jeg kjøpte i hvert fall ikke ingrediensene på etikettene. Alt jeg så som var sunt og skikkelig så kjedelig ut, men jeg ønsket meg noe som var trygt, grønt og kanskje til og med litt skjønt? Du skal ikke måtte holde pusten når du vasker speilet på badet. Det var på tide med vaskemidler som gjør det trygt og rent og pent hjemme. Serien skulle også tåle å stå fremme på benken og ikke måtte gjemmes under vasken. Kort sagt gode greier for lure folk som deg, en grønn hverdagstornado.

Det lukter så godt!

Oui, og det er fordi jeg har blandet mine egne gode blandinger i Grasse i Frankrike.

Alle duftblandingene i C såper er utviklet av meg i Grasse i Frankrike og de er miljømerket av ecocert. Når du skal lage et grønt produkt må du hoppe over gjerdet der det er høyest for å lage noe som er godt og skikkelig. Derfor valgte jeg parfymebyen i Provence, fordi jeg har elsket det franske og vokst opp med en glede over alt landet har bidratt med gjennom språk og mat. Stor var gleden da jeg fant familiebedriften som destillerer duftene selv og kan bidra med sin savoir faire (know how høres ikke like godt ut, ikke sant?). Sekker med blomster, blader og bark kommer på døren og helles i store vaskemaskiner og destillatorer slik det har vært gjort i generasjoner. Spader og koster som brukes på fabrikken er merket med blomste- eller urtenavn, sånt liker vi!

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn